Novartis

A Novartis a világ egyik vezető gyógyszervállalata az innovatív gyógyszerek kutatásában és fejlesztésében. A Novartis elkötelezett abban, hogy újabb és újabb gyógyszereket fedezzen fel és fejlesszen tovább a betegségek gyógyítására, az emberek életminőségének javítására, az egészség megőrzésére.

Consumer Health OTC üzletág

A Novartis Hungária Kft. Consumer Health OTC üzletágának célja, hogy olyan világszínvonalú készítményeket tegyen elérhetővé a lehető legszélesebb körben, amelyek helyreállítják, megőrzik és javítják egészségünket. Egyes termékei biztosítják a jó közérzetet és a különböző betegségek megelőzésére is alkalmasak. Vény nélkül kapható termékei segítségével a Novartis minőségi, biztonságos és könnyen hozzáférhető segítséget nyújt a gyógyuláshoz. Széles termékpalettája néhány vényköteles terméket is tartalmaz.

Termékei az alábbi 4 kategóriába sorolhatóak:
Megfázás elleni készítmények
Bőrgyógyászati készítmények
Fájdalomcsillapító készítmények
Életmód-javító készítmények

A Novartis Consumer Health OTC divíziója 2002-től kezdve négy éven át a legjobb európai OTC (vény nélkül kapható gyógyszerek) gyártó lett az angol Institute for Medical Statistics (IMS Orvosi Statisztikai Intézet) által végzett felmérés alapján, melyet gyógyszerészek körében végeztek. A felmérés szerint az európai gyógyszerészek a Novartis-t tették első helyre általános elégedettség, recept nélkül kapható termékek ajánlása és a patikai képviselők munkájának értékelése alapján.
Magyarországon az OTC üzletág 2003-2006 között immár negyedik alkalommal szerezte meg az első helyet.

Honlap: http://www.novartis.hu
Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 43-47.
Telefon: (+36 1) 457 6656
Fax: (+36 1) 457 6647

Termékek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu