Isomar orr- és fülspray 100ml

2546 Ft
25 Ft/ml

Isomar izotóniás orr- és fülspray, hajtógázmentes.

100ml, hajtógázmentes, 300 adagos spray cserélhető orr- és fül szórófejjel ellátva

A napi orr- és fülhigiénia biztosítására, allergiás állapotokban, orrfolyás, pollinózis esetén felnőttek és gyermekek részére.

Összetétel:
A Földközi-tengerből nyert izotóniás, fiziológiás, steril tengervíz oldat.

A tengervíz a liguriai Cinque Terre tengerszakaszról, 6 méter mélyről és a szárazföldtől 5km távolságra lévő, szennyezőanyagtól és nehézfémektől mentes nyílt tengerből származik. A termék minőségét és sterilitását szavatolandó a gyártási folyamatban három lépcsős minőségellenőrzést iktattak be.

Javallat:
Az ISOMAR spray ajánlott megfázás, hörghurut, orrmelléküreg-gyulladás, asztma, allergia, szénanátha, pollinózis, valamint porral szennyezett környezetben végzett munka esetén. Alkalmas orrdugulás oldására, illetve az orrnyálkahártya és a felső légutak tisztítására, a lerakódott szennyeződések, nyálka és vérrögök eltávolítására, valamint előnyös orrműtétek után. Használata terhes és szoptató hölgyeknek is ajánlható. Az ISOMAR spray alkalmazása különösen előnyös azoknál a gyermekeknél, akik nem tudják maguktól kifújni az orrukat. ISOMAR spray mindennapos használata, viszkozitási tulajdonsága folytán növeli az orrnyálkahártya nedvességét.

A csomagolásban található hosszított fülhöz való szórófejet felhelyezve ISOMAR spray kiválóan alkalmas a fül tisztítására, a hallójáratok öblítésére és kimosására. Használatával eltávolítható és megelőzhető ezáltal a kellemetlen és esetenként halláscsökkenést is eredményező fülzsír és egyéb lerakódott szennyeződés.

Alkalmazás:
Orrba: 1-2 befújás mindkét orrlyukba.
Fülbe: 1-2 befújás a fejet vízszintesen elfordítva és párhuzamosan tartva a spray testével.

Alkalmazása mindkét esetben szükség szerint ismételhető.

Figyelem! A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni ütögetni, felszúrni, napfénynek sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Gyermekek elől elzárva, szobahőmérsékleten tartandó.

Gyártó: Euritalia S.r.L Via Monte Pasubio, Olaszország

Forgalmazó:
VICIS Pharma Kft.
1027 Budapest, Kapás u. 11-15.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu