Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió 125ml

8990 Ft
72 Ft/ml

Fytofontana Bustyceutical biotechnológiai mellfeszesítő és tonizáló emulzió.

A mell szépsége az őt fedő bőr feszességétől is függ, amelyet a szakemberek véleménye szerint, akár a mell „természetes melltartó”-jának is nevezhetünk.
A mell, a nő egyedi szépségének egyik legérzékenyebb jele, ezért ápolása különleges gondoskodást és figyelmet igényel. A Bustyceutical használata a nők minden korosztálya számára javasolt, különösen szülés után vagy érett, idősebb korban. A Bustyceutical emulzió biotechnológiai eredetű peptidszintézisből jött létre.
A termék a következő összetevőkből áll:
- biotechnológiai bakteriális, stimuláló és növekedési tényezőkben gazdag szüredék, az oxigént igénylő mikroorganizmusok kultúrájából nyert specifikus tápláló anyag.
- kétféle amfifilikus biopeptid
Ennek a biopeptidnek a jelenléte a Bustyceuticalban biztosítja a kollagén sejt-metabolizmusának serkentését a bőr rétegeiben.

Jellemzés:
A mell szépsége az őt fedő bőr feszességétől is függ, amelyet a szakemberek véleménye szerint, akár a mell „természetes melltartó”-jának is nevezhetünk.
A mell, a nő egyedi szépségének egyik legérzékenyebb jele, ezért ápolása különleges gondoskodást és figyelmet igényel.
Amíg a nőknek mellükkel kapcsolatos fő hiányosságaik (megnagyobbodás, kis méret, az izmok meglazulása), csak plasztikai műtéttel korrigálhatóak, a különböző kisebb „hibák” megfelelő kozmetikai ápolással is javíthatóak. A Bustyceutical használata a nők minden korosztálya számára javasolt, különösen szülés után vagy érett, idősebb korban. A termék egyik legfontosabb előnye, hogy a hatást plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül érhetjük el. A termék használata előnyösen befolyásolja a mell alakját és formáját, bőrének minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába – a cosmeceuticalok csoportjába – tartozik.

Használat és adagolás:
Távolítsa el a kupakot és az adagoló gyengéd megnyomásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót ujjaira, majd körkörösen masszírozva kenje szét a mell egész felületén.
Vigyázat, az adagoló gyors megnyomásával levegőbuborék kerülhet az adagolórészbe, amely nehezíti a további munkát!
Az optimális hatás eléréséhez használja a Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulziót legalább 30 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd használja a kívánt eredmény fenntartása érdekében naponta egyszer.
A Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió hatása fokozatos, kummulatív és reverzibilis.

Figyelmeztetés:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható, bár használata előtt bőrteszt elvégzése javasolt. Vigye fel az elmulziót a kezelendő bőrfelület egy kis részére, majd várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki bő vízzel.
Csak külső használatra! Tárolás 30° C alatt.

Leírás:
A bőrszövet anyagcseréjének ösztönzése, a szövetek sejtjeinek légzése, a bőrszövet feszességének növelése, mind olyan jellemzők, amelyek elősegíthetik a mell szebb formáját és feszességét.

A Bustyceutical emulzió biotechnológiai eredetű peptidszintézisből jött létre.
A termék három összetevőből áll:
1. biotechnológiai bakteriális, stimuláló és növekedési tényezőkben gazdag szüredék, az oxigént igénylő mikroorganizmusok kultúrájából nyert specifikus tápláló anyag. Ez a tápláló- közvetítő anyag elősegíti a baktériumok gyors növekedését.
A kétféle amfifilikus biopeptid:
2. az egyéni szabad aminosavak peptidjeinek szintéziséből nyert biopeptid molekuláját a kollagén-metabolizmusról szerzett ismereteink alapján választottuk. Ez a tripeptid a kollagén természetesen előforduló része, amely a fibroblasztokban még nagyon kis koncentrációnál is kollagénszintézist idéz elő. Ennek a biopeptidnek a jelenléte a Bustyceuticalban biztosítja a kollagén sejt-metabolizmusának serkentését a bőr rétegeiben.
3. szintetikus eredetű (a peptidek kémiai szintézise) biopeptid. Ez az aminosavsor lett kiválasztva az elasztanszerkezet keretén belül, a bőrszövet másik fontos makromolekulája. Ez a hexapeptid az elasztinlánc ismétlődő „rugalmas” része, ezen felül saját biológiai aktivitással (chemotaxiával) rendelkezik. (A sebgyógyításnál és a szövetregenerációnál a fibroplasztokat a hatás megfelelő helyére vonzza.)
A biopeptidek tehát így vesznek részt a szövetek restrukturalizációjában és feszesebbé tételében. A termékhez hozzáadott mandulaolaj a hidratáló és lágyító hatásáról ismert.

A BUSTYCEUTICAL liftinghatású és a mell bőrszövetét kisimító biotechnológiai szérum.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu