Elevit Plus

Az Elevit Plus összetétele

Az új Elevit Plus 12 féle vitamint, 2 féle ásványi anyagot és 6 féle nyomelemet tartalmazó filmtabletta. Jódtartalma segíti a baba egészséges agyi fejlődését, a szelén antioxidáns hatásának köszönhetően pedig véd a szabadgyökök ellen. Egyedülálló kombinációja segíti a női szervezetet a terhességre való felkészülésben, védi a magzat egészségét, mivel megelőzhet bizonyos fejlődési rendellenességeket, és elősegíti a megfelelő mikrotápanyag ellátottságot a terhesség és a szoptatás alatt is. Az új kiszerelés 25%-kal kisebb tablettamérete pedig biztosítja a könnyebb bevételt.

Az Elevit Plus javasolt a terhesség alatt gyakran fellépő vas és folsavhiányos anaemia megelőzésére, valamint a koraterhesség ideje alatt fellépő hányinger, émelygés és hányás csökkentésére.

Honlap: http://www.elevit.hu

Hírek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu