Biosept grapefruitmag kivonat 30ml

2692 Ft
90 Ft/ml

Biosept grapefruitmag kivonat.

A Biosept grapefruitmag-kivonat a brazíliai indiánok eredeti, évezredes eljárásával készül, vagyis a gyümölcs levével vonják ki a grapefruit magból az értékes hatóanyagokat. Az így nyert, valóban 100 %-os hatású fertőtlenítőszer kiválóan semlegesíti a különböző kórokozókat, több mint 60 féle baktérium és 20 féle gomba (például Candida albicans, chlamydia,salmonella, staphylococcus) ellen bizonyult hatékonynak. A Biosept grapefruitmag kivonat kiemelkedően magas (50 %) hatóanyag tartalmú, természetes, mellékhatásoktól mentes, bármely testrészen alkalmazható, igazán hatékony antiszeptikum.
A BioSept brazil grapefruitból, brazil eljárással az USA-ban készült, flavonoidokban gazdag antioxidáns, baktericid és fungicid hatású grapefruit-kivonat.

Az Országos Epidemiológiai Központ és az FDA (USA) által tesztelt.

Kiszerelés: 33 ml

Felhasználás: ecsetelésre, öblögetésre, lemosásra 8-10, orális használatra 10-15 csepp 1-2 dl vízben oldva, naponta kétszer.

Összetevők: grapefruitmag vizes kivonata

Figyelmeztetés: Töményen nyálkahártya irritációt okozhat! Huzamosabb használat előtt kérjen orvosi véleményt. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Forgalmazza: BGB Interherb Kft.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu