Pure Control

Eveline Pure Control Hidratáló-mattító krém 75ml

Az újszerű cink és kén alapú formula szabályozza a faggyúkiválasztás folyamatát. Serkentőleg hat a bőr megfelelő működésére, frissen, matton és kisimultan hagyva azt.
749 Ft
10 Ft/ml

Eveline Pure Control Mélyen tisztító arclemosó gél 200ml

Tökéletesen tisztít. Szabaddá teszi a pórusokat. Szalicilsav+varázsdió+cink. Leküzdi a pattanásokat és enyhíti a gyulladásokat. Szabályozza a faggyúkiválasztást. Megsemmisíti a mitesszereket és meggátolja újak kialakulását.
749 Ft
4 Ft/ml

Eveline Pure Control Nyugtató-Puhító Tonik 150ml

A különleges Acne Free antibakteriális formulának köszönhetően ,amely gazdagítva van D-panthenol és Antibakteriális összetevőkkel, multiaktív hatást biztosít a bőrnek.
749 Ft
5 Ft/ml

Eveline Pure Control SOS roll-on 15ml

Meggátolja a baktériumok elszaporodását. Koncentrált formula. Azonnali antibakteriális hatás. Cink + Aktív javító komplex.
749 Ft
50 Ft/ml

Eveline Pure Control Tisztító és frissítő arclemosó gél 200ml

Gyengéd formula. Tökéletesen tisztít. Csökkenti a bőr ragyogását. Nem szárítja ki a bőrt. Azonnali frissítő hatás. Megtartja az arcbőr egészséges kinézetét. A frissítő lemosó gél köszönhetően a varázsdió kivonatnak tökéletesen ápolja a pattanásos bőrt.
749 Ft
4 Ft/ml

Eveline Pure Control Tisztító Tonik 150+50ml

Pattanásokra és az utáni foltokra. Mélyen tisztító tonik
A tonik kombinálja a szalicil savat és a nyugtató d-panthenolt. Szabályozza a faggyúkiválasztást,
küzd a pattanásokkal és a gyulladásos pattanás utáni foltokkal. A tonik a bőrt frissen és matton tartja.
749 Ft
4 Ft/ml
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu