Colgate Sensitive Pro Relief Whitening fogkrém 75ml

1411 Ft
19 Ft/ml

Egyedi Pro-Argin formulával, melyet már a fogorvosok is alkalmaznak a fogérzékenységtől szenvedő pácienseiknél.

Használati utasítás:
- Azonnal enyhíti a fogérzékenység okozta fájdalmat, amennyiben a fogkrémet ujjával közvetlenül az érzékeny fogfelületen 1 percen keresztül óvatosan bemasszírozza, hetente egyszer vagy ritkábban.
- A tartós hatás érdekében használja lágy fogkefével, ügyeljen arra, hogy minden érzékeny fogfelületet mosson meg. Mosson fogat naponta kétszer.
Hatéves vagy annál fiatalabb gyermekek: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát! Tartsa rajta a kupakot a tubuson, ha nem használja.

Aktív összetevők: Arginin: 8%, Nátrium-monofluorofoszfátot tartalmaz

További összetevők: Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Bivarbonate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate (1450 ppmF), Aroma, Sodium Sulicate, Cellulose Gum, Sodium Bicarbonate, Titanium Dioixide, Potassium Acesulfame, Xanthan Gum, Sucralose.

Forgalmazza: Colgate-Palmolive Kft.,
H 1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3.

Szabaduljon meg a fogérzékenység okozta fájdalomtól! Kíméletes fehérítő összetétellel.

Mi okozza a fogérzékenységet?
Az íny visszahúzódása és a fogzománc sérülése következtében a fogban található mikroszkópikus méretű csatornák ezrei válnak szabaddá, amelyek a fogbél idegeihez vezetnek. A fognak ezen a szabaddá vált felületei hajlamosak az elszíneződésre is.

Hogyan hat a Colgate Sensitive Pro-Relief + Whitening?
- A Colgate Sensitive Pro-Relief + Whitening fogkrém az idegekig vezető dentincsatornák lezárásával szünteti meg a fájdalmat.
- Rendszeres használatával tartós védőréteg alakul ki a fogérzékenység ellen.

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu