Bioderma Atoderm P.O. Zinc krém 100ml

5262 Ft
53 Ft/ml

Intenzív nyugtató, ápoló krém arcra és testre, felnőttek, gyerekek és babák részére egyaránt. Irritált, nagyon száraz vagy atópiás bőrre, illetve kortikoszteroidok használatát követően. A táplálő és nyugtató összetevőkben gazdag Atoderm P.O. Zinc csökkenti a mikroorganizmusok szaporodását, azokat az irritáló tényezőket, amik felelősek a száraz bőr állapotának súlyosbodásáért.

Az Atoderm P.O. Zinc gyorsan enyhíti a kipirosodást. Hidratáló összetevőinek köszönhetően megerősíti a bőr védőfunkcióját. Illatanyagmentes, valamint szabadalmaztatott D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) komplex összetevőjének köszönhetően a bőr toleranciájának növelésével optimális toleranciát biztosít. A bőr megnyugszik és hidratált lesz, újra puhává és rugalmassá válik. Kiválóan tolerált, könnyen kenhető és gyorsan felszívódik.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu