Kézápolók

Bioderma Atoderm kézkrém 50ml

Tápláló krém a száraz, kirepedezett kéz mindennapi ápolására. Hosszantartóan hidratálja a bőrt, nem hagy zsíros réteget a kézfelületen.
1612 Ft
32 Ft/ml

Eveline Bársonyos kezek kisimító-hidratáló elixír kézre 100ml

A krémes kisimító hatású elixír gyorsan visszaadja kondícióját a száraz, érdes, repedezett kezeknek. Különleges növényi kivonatokkal gazdagított formulájának köszönhetően, a krém mint egy gyengéd, bársonyos takaró vonja körbe a kezeket, amely hosszú ideig óvja a kézbőrt a külső hatásokkal szemben (nap,szél,alacsony hőmérséklet, klóros víz), puhává, simává és jól hidratálttá téve.
498 Ft
5 Ft/ml

Eveline Fiatal kezek fiatalító szérum kézre 100ml

Az exkluzív szérum különleges fiatalító formulája segít lecsökkenteni a kézbőr öregedésének nyomait. Kifejezetten ajánlott száraz és sérült kézre.
585 Ft
6 Ft/ml

Eveline Glicerines kecsketejes kézkrém 100ml

Koncentrált glicerines kéz és köröm krém-maszk. Bio kecsketej + E vitamin, karité vaj. Intenzíven hidratál, mélyen táplál, regenerál, világosítja az elszíneződéseket, erősíti a körmöket.
410 Ft
4 Ft/ml

Eveline Glicerines Oliva kézkrém 100ml

Koncentrált glicerines kéz és köröm krém. Bio oliva + karité vaj. Mélyen táplál és kisimít, erősíti a körmöket.
Intenzív regenerálást biztosít. Még a nagyon tönkretett és kiszáradt kezek is, különösen puhák és szaténosan simák lesznek.
410 Ft
4 Ft/ml

Eveline Láthatatlan kesztyű tápláló-védő kézkrém 100ml

A gyengéd kézkrém vitamin összetevőkkel, láthatatlan védő réteggel vonja be a kezet, amely mint egy kesztyű védelmezi a bőrt a külső hatásokkal szemben (nap,szél,alacsony hőmérséklet, klóros víz). Kifejezetten ajánlott száraz és sérült kézre.
494 Ft
5 Ft/ml

Herbioticum Kézápoló balzsam paraffinolajos 250ml

Paraffinolajos kéz és körömápoló balzsam, 6 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya). Hatóanyagai által hidratáló hatású, használata megelőzi a kéz és körömágy bőrének túlzott kiszáradását.
1624 Ft
6 Ft/ml

Maxiderma kézkrém 56g

A Maxiderma Kézbalzsam hidratálő formulájával tökéletesen alkalmas akár a nagyon száraz, durva bőrfelület hidratálására és puhítására. Az összetevők között találhatő a természetesen hidratáló hatású olivaolaj valamint 10%-ban urea.
1856 Ft
33143 Ft/kg
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu