Eveline 24K Gold & Diamonds ránctalanító éjszakai krém 50ml

1750 Ft
35 Ft/ml

Az Eveline Cosmetics laboratóriumban kidolgozott áttörő ránctalanító program, egyesíti a természetes összetevők hatékonyságát a kozmetológia és esztétikai orvostudomány legújabb vívmányaival. Az új luxus formula 24 karátos aranyat, gyémánt mikrorészecskéket és az aktív összetevők különleges kompozícióját tartalmazza, amelyek jelentősen helyreállítják a bőrt fényt adva neki. Az érett bőr napi ápolására.

A 24k GOLD & DIAMONDS SKIN COMPLEX™ feszesítő mikrokristályos hálót hoz létre a bőrön, megújítva az arcot. Az ásványi összetevők szinergiában működve a bio hialuronsavval és a MATRIX-6™ - legújabb generációs peptidekkel, azonnali lifting hatást biztosítanak. A krém koncentrált formulája behatol a bőr legmélyebb rétegeibe, serkenti annak megújulását, intenzíven hidratál. A bőr mélyen táplált és regenerált, visszanyeri természetes feszességét, míg az arcvonások formázottak.

Aktív összetevők: 24k arany, gyémánt mikrokristályok, bio hialuronsav, MATRIX-6™,ESSENSKIN™, szója proteinek, Laminaria Algae, bio argán olaj.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu