Eveline 24K Gold & Diamonds ránctalanító nappali krém 50ml

1750 Ft
35 Ft/ml

Az Eveline Cosmetics laboratóriumban kidolgozott áttörő ránctalanító program, egyesíti a természetes összetevők hatékonyságát a kozmetológia és esztétikai orvostudomány legújabb vívmányaival. Az új luxus formula 24 karátos aranyat, gyémánt mikrorészecskéket és az aktív összetevők különleges kompozícióját tartalmazza, amelyek jelentősen helyreállítják a bőrt, fényt adva neki. Az érett bőr napi ápolására.

A 24k GOLD & DIAMONDS SKIN COMPLEX™ feszesítő mikrokristályos hálót hoz létre a bőrön, feszesítve és megújítva az arcot. Intenzíven hidratál és rugalmassá teszi a bőrt, hosszantartó lifting hatást biztosít. A hatékony ásványi összetevőknek köszönhetően amelyek szinergiában vannak a bio hialuronsavval és a MATRIX-6™ - legújabb generációs peptidekkel, optimális vitalitással és energiával látja el a bőrt. A ráncok csökkennek, a bőr feszesebb, az arckontúr visszanyeri fiatalos ovális formáját és harmonikus arányait.

Aktív összetevők: 24k arany, gyémánt mikrokristályok, bio hialuronsav, MATRIX-6™,KOMBUCHKAŸ, szőlőmag olaj, Acacia Collagen, Laminaria Algae.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu