Teák a prosztata egészségéért

Damona Kisvirágú füzike virágos hajtás 50g

Jóindulatú prosztata megnagyobbodást kísérő kellemetlen tünetek enyhítésére, a gyakori vizelési inger csökkentésére, a húgyutak gyulladásos folyamatainak mérséklésére alkalmazható gyógynövény.
241 Ft
4820 Ft/kg

Herbária Prostata filteres teakeverék 20x1g

A teakeverék alkalmas a jóindulatú prosztata megnagyobbodását kísérő tünetek enyhítésére. Az összetevők csökkentik a prosztata duzzanatát, valamint a vizeletvezető rendszer fertőzése esetén gyulladáscsökkentő és vízhajtó hatással rendelkezik.
910 Ft
46 Ft/db

Herbex Kisvirágú Füzike 50g

A prosztata, vese és a húgyutak kezelésére kiválóan alkalmas. Segíti a szervezet anyagcseréjét, enyhe vizelethajtó hatása van.
399 Ft
7980 Ft/kg

Mecsek Kisvirágú füzike filteres tea 25x1g

A kisvirágú füzike teája jóindulatú prosztata-megnagyobbodás esetén alkalmazható.
391 Ft
16 Ft/db

Mecsek Prosztata filteres teakeverék 20x0,7g

Jóindulatú prosztata-megnagyobbodás okozta vizelési panaszok enyhítésére, a gyógyszeres kezelés kiegészítésére.
694 Ft
35 Ft/db

Patikárium Kisvirágú füzike virágos hajtás filteres tea 25x

A kisvirágú füzikét régóta eredményesen alkalmazzák a prosztata egészségének megőrzésére. Hozzájárul a prosztata és a húgyutak egészséges működéséhez, a vesék megfelelő kiválasztásához, az ideális gyakoriságú vizeletürítéshez, így a nyugodt éjszakai alváshoz.
(www.hazipatika.com)
436 Ft
17 Ft/db
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu