CC Ceutical

CC Ceutical Anti-Aging High Coverage krém 30ml

CC Ceutical Anti-Aging High Coverage krém a ráncok megelőzésére és kezelésére, magas fedéssel. Megemelt ránctalanító hatás ránctalanító peptidekkel és kollagéntermelést serkentő összetevőkkel.
4990 Ft
166 Ft/ml

CC Ceutical Anti-Aging Low Coverage krém 30ml

CC Ceutical Anti-Aging Low Coverage krém a ráncok megelőzésére és kezelésére, lágy fedéssel. Megemelt ránctalanító hatás ránctalanító peptidekkel és kollagéntermelést serkentő összetevőkkel.
4990 Ft
166 Ft/ml

CC Ceutical for Oily Skin krém 30ml

CC Ceutical for Oily Skin krém a fénylő bőr fedésére és kezelésére mattító hatással. Faggyútermelés szabályozása, olajmentes összetétel és bőrvédelem fokozása.
7220 Ft
241 Ft/ml

CC Ceutical Moisturising krém 30ml

CC Ceutical Moisturising krém a vízhiányos, száraz bőr korrigálására. A bőr védelmi vonalának erősítése, a bőr vízfelvételének fokozása peptid alapú összetevővel és a kollagénképződés javításával.
3990 Ft
133 Ft/ml

CC Ceutical Natural krém 30ml

CC Ceutical Natural krém a természetes kozmetikumok kedvelőinek. Növényi, organikus hatóanyagaival elősegíti a bőr megújulását, csökkenti a korai öregedés jeleit és egész napos fényvédelmet biztosít a bőrnek.
8330 Ft
278 Ft/ml

CC Ceutical Night Life krém 30ml

CC Ceutical Night Life krém életteli ragyogás az alkalmi programokhoz. Gyöngyházfényű csillogás speciális pigmentekkel, erőteljes bőrvédelem és hidratálás.
7220 Ft
241 Ft/ml
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu