Bilka Grape Energy Vitalizáló anticellulitis gél 180ml

3752 Ft
21 Ft/ml

Hatékonyan csökkenti a cellulitiszt és formázza az alakot! Exkluzív összetétel, amely a legújabb Peptid Technológián, a gél aktív összetevőinek – Fehér Szőlő, Peptidek és Mentol szinergikus hatásán alapszik.

Kellemesen hűsítő gél könnyen felszívódik és kölcsönhatásba lépve a bőr természetes enzimeivel, többoldalú támadást indít a cellulit ellen:
- Serkenti a sejtek anyagcseréjét és a nyirokkeringést, így a szövetekben felhalmozódó méreganyagok bontását stimulálja.
- Természetes hatóanyagai hidratálják, feszesítik és puhává varázsolják a bőrt.
- Felgyorsítja a zsírsejtek bontását a problémás területeken, fogyasztó hatása van.
- A bőr kollagén-elasztin szintézisét segítik elő,újraformálva az alakot

Használati javaslat:
Megfelelő mennyiségű gélt vigyen fel az érintett testfelületre gyengéd, körkörös masszírozó mozdulatokkal, alulról felfelé haladva, a készítmény teljes felszívódásáig. A megfelelő hatás elérése érdekében alkalmazza 30 napon keresztül naponta két alkalommal (reggel és este). További kezelésként havonta 1-2 héten keresztül naponta kétszer folytassa a készítmény alkalmazását, egészen a kívánt hatás eléréséig.

Hatása:
A bőrszövet feszesebb lesz, csökken a narancsbőr-hatás, elősegíti a felesleges zsír és az ödémásodást okozó pangó víz kiürülését.
A gél rendszeres használata egészséges életmóddal kombinálva látványos eredményekhez vezet a gyönyörű alak megformázásában!
A gél csak természetes növényi kivonatokat tartalmaz, használatkor nem okoz irritációt, nincsenek mellékhatásai.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu