Ránctalanítás

FS Cells Botu Intense 4,5ml

Őssejtes szérum mély, mimikai ráncokra
Az intenzív ránckisimító hatással rendelkező készítmény, az arc mély és markánsabb ráncainak kezelését célozza meg. A készítmény speciális adagolótoll kiszerelése használatának maximális előnyét kínálja. Magas hatóanyagtartalmának köszönhetően kiváló kiegészítője a Fytofontana Stem Cells Botu mimikai ráncok elleni szérumnak.
4990 Ft
1109 Ft/ml

FS Cells Botu Serum 30ml

Őssejtes mimikai ráncok elleni szérum.
A hatóanyagokban gazdag készítmény a homlok barázdáinak, az ajkak környezetében, az orr körül és a szemöldök közt megjelenő mimikai ráncok kezelésére javasolt.
Megtakarítás: 5500 Ft
13490 Ft
7990 Ft
266 Ft/ml

FS Cells Pure Wrinkle 125ml

Őssejtes tisztítógél mimikai ráncokra
A termék hatékonyan és kíméletesen tisztítja meg az arcbőrt a sminktől és a mindennapi szennyeződésektől, anélkül, hogy túlzottan kiszárítaná. A tisztítógél 8-féle gyógynövényt tartalmaz, melyek nyugtatják és ápolják a bőrt. Mindemellett nagy hangsúlyt fektet a mimikai ráncok csökkentésére és a bőr feszességének megtartására.
7960 Ft
64 Ft/ml
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu