FS Cells Botu Intense 4,5ml

4990 Ft
1109 Ft/ml

Őssejtes szérum mély, mimikai ráncokra
Az intenzív ránckisimító hatással rendelkező készítmény, az arc mély és markánsabb ráncainak kezelését célozza meg. A készítmény speciális adagolótoll kiszerelése használatának maximális előnyét kínálja. Magas hatóanyagtartalmának köszönhetően kiváló kiegészítője a Fytofontana Stem Cells Botu mimikai ráncok elleni szérumnak.

A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény őssejtes hatóanyagokat kombinál intenzív ránctalanító hatással bíró peptidekkel. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat. Ezt az intenzív ránctalanító szérumot hat különféle peptid gazdagítja, mely a legerősebb mimikai ráncok elleni kombináció a Fytofontana Stem Cells termékcsaládban. A termék használata által a mélyebb, markáns ráncok csökkennek, miközben az arcbőr feszessé, ragyogóvá válik és megfiatalodik.

Hatóanyagok:

TrioStem3Complex - a szérum fő hatóanyaga, kivételes hatóanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, úgymint a humán őssejtaktivátort, keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma növényi őssejt kivonatát. Ez a komplex az őssejteket akitáválva pozitivan befolyásolja és megújitja az arcbőrt.

Peptidek: Az acetyl-hexapeptid és heptapeptid aktivan vesznek részt a mimikai izmok összehúzódásának mérséklésében. A pentapeptid hasonlóképpen csökkenti a mimikai ráncokat. Az aktív tripeptid biztosítja a mimikai izmok relaxált állapotát, melynek következtében a mimikai ráncok kisimulnak, majd lassan eltűnnek. Az acetyl-dipeptid növeli a bőr komfortérzetét és frissességét.

A következő hatóanyagok a kollagénszint pótlását és védelmét célozzák meg: Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt – javítják a kollagénrostok szerkezetét és segítik azok termelődését.

Hialuronsav: mivel nagy vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, ezért fontos szerepet játszik a bőr nedvességének megtartásában és teltségének megőrzésében. A termék tiszta forrásból származó hialuronsavat tartalmaz, melyet biotechnológiai úton állítanak elő.

DMAE: elősegíti a sejtek regenerálódását


Használati utasítás

A terméket férfiak és nők egyaránt használhatják. A ránctalanító arcápoláshoz használja kombináltan a Fytofontana Stem Cells Botu Intense szérumot célzottan a mélyebb ráncokra és a Fytofontana Stem Cells Botu szérumot a mimikai ráncokra.Elsőként alkalmazza a Fytofontana Stem Cells Botu Intense szérumot a markáns, mély mimikai ráncokra, melyet az adagolótoll szilikonvégének segítségével vigyen fel a tiszta és száraz arcbőrére. A kezelés befejezéseként alkalmazza a Fytofontana Stem Cells Botu szérumot az egész arc területén. Az arcápolást a száj körüli ráncokkal kezdjük, majd az orr körül felfelé haladva folytassuk egészen a szemöldökig. A folyamatot ismételjük meg a szemek környékén és a homlokon is. Az optimális hatás eléréséhez használja a szérumokat 30 napon keresztül, naponta legalább kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy megőrizze bőre fiatalságát.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu