Őssejt technológián alapuló kozmetikumok

FS Cells Eyecontour 15ml

Őssejtes szemkörnyéki fiatalító szérum
Ez a szérum a finom és érzékeny szemkörnyék ápolására lett kifejlesztve. A gondosan kiválogatott hatóanyagokat egyedi kombinációban tartalmazza, melyek csökkentik a szemkörnyéki ráncokat, fokozzák a bőr rugalmasságát és feltöltik a folyamatos megújuláshoz szükséges anyagokkal.
Megtakarítás: 3991 Ft
7990 Ft
3999 Ft
267 Ft/ml

FS Cells Eyedark 15ml

Őssejtes szérum szem alatti sötét karikákra
A szérum a szem alatti sötét elszíneződések és a szem körüli ráncok csökkentését célozza meg. Az őssejtes szérum segítségével a szem alatti sötét karikák, valamint az öregedés látható jelei csökkenthetők, ill. megelőzhetők. A készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl olyan peptidekkel van kombinálva, melyek megakadályozzák a sötét karikák kialakulását az erősen pigmentált összetevők kiválasztásával, valamint csökkentik a gyulladást és megnyugtatják a szemkörnyéki érzékeny bőrt.
7960 Ft
531 Ft/ml

FS Cells Pure Wrinkle 125ml

Őssejtes tisztítógél mimikai ráncokra
A termék hatékonyan és kíméletesen tisztítja meg az arcbőrt a sminktől és a mindennapi szennyeződésektől, anélkül, hogy túlzottan kiszárítaná. A tisztítógél 8-féle gyógynövényt tartalmaz, melyek nyugtatják és ápolják a bőrt. Mindemellett nagy hangsúlyt fektet a mimikai ráncok csökkentésére és a bőr feszességének megtartására.
7960 Ft
64 Ft/ml

FS Hand Pigment Őssejtes kézápoló emulzió 125ml

Az öregedés jelei a kezeken láthatóak a leghamarabb. A Pigment Hand olyan kézápoló, mely az őssejtes bőrmegújító TrioStem 3 Complex mellet pigmenthalványító összetevőt is tartalmaz. Megújítja a kéz bőrét, és csökkenti a korral járó pigmentfoltokat.
4990 Ft
40 Ft/ml

FS Pigment Emulsion SPF 25 Őssejtes emulzió 30ml

Bőrtápláló, bőrmegújító emulzió, pigmenthalványító összetevővel és erőteljes fényvédelemmel. Az TrioStem 3 Complex növényi őssejtjei és humán őssejtaktivátora támogatják a bőr megújulását. A pigmenthalványító összetevők mérséklik a pigmentációs folyamatokat. A termék nagyobb bőrfelületen is használható a halványabb bőrszín elérésére, illetve célzottan is használható pigmentfoltokra. Magas fényvédő faktorral véd az UV sugárzás ellen, így mérsékelheti a napozás okozta pigmentfoltok kialakulását.
9990 Ft
333 Ft/ml

FS Pigment Serum Őssejtes szérum 30ml

Bőrtápláló, bőrmegújító szérum, pigmenthalványító összetevővel és erőteljes fényvédelemmel. Az TrioStem 3 Complex növényi őssejtjei és humán őssejtaktivátora támogatják a bőr megújulását. A pigmenthalványító összetevők mérséklik a pigmentációs folyamatokat. A termék nagyobb bőrfelületen is használható a halványabb bőrszín elérésére, illetve célzottan is használható pigmentfoltokra. Használható magában is, de nappalra kombinálható a 25-ös fényvédőt tartalmazó Pigment emulzióval.
9990 Ft
333 Ft/ml

FS Pure Eye Őssejtes kétfázisú szemfestéklemosó 125ml

Szemfesték eltávolítására szolgáló kétfázisú lemosó, mely összeállításánál előtérbe kerültek a szemkörnyék finom bőrének speciális igényei. Bőrmegújító őssejtes összetevőt, ránctalanító peptideket, vitamint és gyógynövényeket is tartalmaz.
4990 Ft
40 Ft/ml

FS Pure Pigment Őssejtes kétfázisú arctisztító pigmentációra 125ml

A Pure Pigment használata, a pigmenthalványító termékek mellett javasolt a bőr tisztítására. Olajos és vizes komponensei a szennyeződés széleskörű eltávolítását szolgálják. Gyógynövényekkel, őssejtes és pigmenthalványító összetevőkkel teszi teljessé a bőrápolást.
4990 Ft
40 Ft/ml
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu