FLORAbalance élőflóra inulinnal rágótabletta 25x

2412 Ft
96 Ft/db

A Florabalance rágótabletta inulint és élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, inulinnal és élőflórával, finom vaníliás karamella ízzel.

Aktív hatóanyagok: 4 rágótablettában
Baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) 16×100.000.000 CFU

Összetevők: baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus), tömegnövelő szer (dextróz, szorbit), inulin, stabilizátor (gumiarábikum,) ízfokozó (vanília ízanyag), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát , szilícium-dioxid).

A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. A készítmény nem tartalmaz tartósítószert.

Adagolás:
Napi 4-8 rágótabletta elfogyasztása ajánlott. Felnőttek és 3 évesnél idősebb gyermekek számára javasolt készítmény.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl a javasolt fogyasztási mennyiséget! Torokfertőtlenítő készítmény és a Florabalance® rágótabletta alkalmazása között legalább 1 óra teljen el.

Nettó tömeg: 38 g/25 rágótabletta

Tárolás: Száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után javasolt a doboz teljes tartalmának felhasználása az adagolásnak megfelelően.

Forgalmazza: Goodwill Life Sciences Kft. 6724 Szeged, Cserzy M. u. 32.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu