O2Life arcápolási kozmetikumok

O2Life Faggyútermelést normalizáló arckrém 50ml

A krém használata ajánlott zsíros és pattanásos bőr ápolására. Az Oxygen Complex formula revitalizálja a bőrsejteket, míg a természetes polifenolokban gazdag hatóanyag szabályozza a faggyútermelést a T-zónában. Az arcbőrnek már az első kezelés is frissességet és felüdülést biztosít.
6440 Ft
129 Ft/ml

O2Life Hidratáló arckrém 50ml

Az O2Life laboratóriumi kutatásának az eredménye ez az innovatív hidratáló krém, melynek emulzió textúrája puha és finom, kellemes illatú és természetes tejfehér színű, minden bőrtípusra alkalmazható. Az exkluzív Oxygen Complex sejtregeneráló formula és a természetes hatóanyagok energikus fellépése jelentős szerepet játszik a sejtek megújulásában.
5220 Ft
104 Ft/ml

O2Life Ránctalanító arckrém SPF15 50ml

10 év kutatás eredménye az O2Life ránctalanító arckrém SPF15, mely egyesíti a Cassia angustifolia vízmegtartó képességét és az Oxygen Complex formula regeneráló hatásával. Az E-vitamin mint egy erős anti-radikális UVA / UVB védő hatású összetevő védi a bőrt a korai öregedés jeleitől azáltal, hogy segít visszaszerezni a bőr feszességét és rugalmasságát. Rendszeres használata hatásosan gátolja a finom ráncok kialakulását. Már az első alkalmazást követően a bőr hidratált és ragyogó lesz.
6440 Ft
129 Ft/ml

O2Life Ránctalanító szemkontúr krém 15ml

A kozmetikai kutatások eredményeként készült ez innovatív energetizáló ránctalanító krém, melynek egyedi és gazdag emulziója hatékonyan szembeszáll a már kialakult finom ráncokkal. Az Argan olaj és a tisztított rizs kivonata kisimítja a finom ráncokat és ez által javítja a bőr tónusát. Az egyedülálló Oxygen Complex formula garantálja az energetizáló és hidratáló hatást. Már az első kezeléstől a bőr fiatalos és ragyogó lesz.
3564 Ft
238 Ft/ml
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu