O2Life testápoló kozmetikumok

O2Life Élénkítő testápoló krém 200ml

Az O2life Élénkítő Testápoló Selymes Hatású Krém egy kellemes és finom emulziós textúrájú krém. Az innovatív Oxygen Complex formula, valamint a dúsított hatóanyagok, mint a Vitis vinifera, ginzeng és a Marine Bio-Complex biztosítja a friss, puha és nagyon sima bőrt. Ideális fürdés, vagy zuhanyzás után.
4282 Ft
21 Ft/ml

O2Life Nyak és Dekoltázs feszesítő krém 100ml

A nyak és dekoltázs formáló krém ötvözi az O2life Oxygen Complex formula exclusive sejtregeneráló hatását az Argania Spinosa és a Szója Protein ránctalanító hatásával. Az összetevők szinergikus kombinációja megújítja a bőr energiáját, visszaadja rugalmasságát és feszességét.
5220 Ft
52 Ft/ml

O2Life STRI-OX terhességi csíkok elleni szérum 100ml

Az innovatív Terhességi csíkok elleni szérum egyesítette a természetes összetevők hidratáló és bőrfeszesítő hatását az Oxygen Complex formula bőrsejt regeneráló hatásával, így csökkentve a striák hosszát és szélességét, visszaállítva a bőr rugalmasságát és eredeti színét.
6990 Ft
70 Ft/ml
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu