Cukor helyett: édesítőszerek

1. rész: A cukorbetegség okai

Majdnem mindenki szereti a teát és a kávét, csak az a gond, hogy 2-3 cukorral! Nemcsak nálunk, a világ számos országában jelent népbetegséget a cukorbetegség, ami a modern ember egészségét fenyegető legnagyobb veszélyek egyikévé vált. Cikkünkből kiderül, a cukor helyett mivel édesítsük meg az életünket, hogyan őrizhetjük meg egészségünket!

Cukor helyett: édesítőszerek

Miért jelent egyre nagyobb veszélyt a cukorbetegség?

Nincs időnk mozogni, pedig hihetetlenül egészséges lenne egy héten legalább 3 alkalommal 30 percet sportolni (ezt a mennyiséget ajánlják az orvosok).

A mozgásszegény életmód, a számolatlanul fogyasztott édesség és zsíros étel kulcsszerepet játszik abban, hogy az emberi szervezet nem tudja lebontani a benne lévő cukrot.

Apránként elhízunk, magas lesz a vérnyomásunk. Hirtelen azt vesszük észre, hogy egyre többet járunk vécére, gyakrabban kell folyadékot fogyasztanunk. Ezek a cukorbetegség tünetei.

Hogyan lehet megelőzni a problémákat?

Az életmódunk megváltoztatásával. Sokkal tudatosabban kell étkeznünk és ideje belevágni a rendszeres mozgásba!

A felgyorsult élettel járó munka, a folyamatos rohanás miatt egyre többet eszünk a gyorséttermekben. A hamburgerekben, pizzákban azonban rengeteg zsír van, ami hajlamossá tesz minket a cukorbetegség kialakulására.

A változás nem megy egyik pillanatról a másikra, mindig kicsiben kell elkezdeni. Első lépésként már az is jó, ha változtatunk a reggeli szokásainkon.

Cikkünk következő részéből kiderül, miért jelent fokozott kockázatot a cukorbetegség a szívünkre, a vesénkre és a látásunk egészségére!

Folytatása következik

Termék:

Almitas Stevia tabletta 1000x 4990 Ft
Stevia tabletta BioHerb 300x 2171 Ft
Trendavit Eritrit édesítőszer 250g 762 Ft
Trendavit Eritrit édesítőszer 500g 1306 Ft
Trendavit Eritrit édesítőszer 1000g 2412 Ft
Damona Vital Stevia tabletta 200x 848 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu